top of page
Les

Sinds 2004 ben ik docente aan het  Conservatorium van Amsterdam. Aanvankelijk alleen voor historische harp, tegenwoordig geef ik ook een aantal andere harpgerelateerde vakken, zoals: praktische harmonie, coaching 'oude' muziek, kleine harp, methodiek, bouw & geschiedenis van de harp, en stagebegeleiding. Daarnaast begeleid ik soms Masterstudenten bij hun onderzoek, wanneer het onderwerp ervan aansluit bij mijn vakgebied.

Privéles

Thuis in Utrecht geef ik privéles, zowel viola da gamba als harp, in meerdere verschijningsvormen. Waar ik geen les in geef is moderne pedaalharp, maar bespelers van dat instument kunnen wel bij mij terecht voor lessen in bijvoorbeeld basso continuo, barok repertoire, improvisatie, arrangeren...

Als ik van Corona één ding geleerd heb, is het wel dat een online les weliswaar geen complete vervanging is van een fysieke les, maar toch een meer dan redelijk alternatief. Met één voordeel: moderne pedaalharpisten hoeven hun instrument niet mee te nemen! Keltische harpleerlingen hebben bij mij thuis de keuze tussen twee harpen: een met zeer lichte en een met gemiddelde snaarspanning.

Heb je interesse in harp- of gambales? Stuur mij een berichtje.

bottom of page